Wat anderen zeggen

Ontdek wat anderen zeggen over onze verloskundigenpraktijk.
Lees over hun ervaringen met ons. 

★ ★ ★ ★ ★

Fijne verloskundige down to earth en nemen altijd het zekere voor het onzekere en handelen snel. Ik ben tussendoor overgestapt naar Duna Lus omdat we verhuisden van Den Haag naar Numansdorp. Ik werd hier met open armen ontvangen. Ik ben ook zo fijn begeleid tijdens mijn bevalling door Annette. Dit is mijn eerste kindje en dus ook mijn eerste bevalling. Je hebt geen idee wat je te wachten staat. Maar ik ben Annette heel erg dankbaar voor haar hulp tijdens mijn bevalling dit heeft ze super gedaan! Ik kijk er met een heel goed en fijn gevoel op terug. Dankjewel allemaal voor de fijne begeleiding. Ik zal Duna Lus aan iedereen aanraden je zult er geen spijt van krijgen 🙏🏼

★ ★ ★ ★ ★


Marloes Hulst

Ontzettend fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. Er wordt echt de tijd genomen voor al je vragen en zorgen. De ervaring en deskundigheid gaf mij ontzettend veel vertrouwen in de zwangerschap en bevalling. Ook wordt er veel aandacht besteed aan nazorg. Al met al een hele fijne verloskundigenpraktijk!

★ ★ ★ ★ ★


Maaike Peper

Hele fijne verloskundigenpraktijk! Bij elke afspraak/controle goed geïnformeerd en altijd alle vragen kunnen stellen. Ook erg prettig dat er meerdere locaties zijn, als je de ene dag niet kan, kun je een andere dag bij een van de andere locaties.

★ ★ ★ ★ ★


Petra Scheepers

Fijne verloskundige praktijk waar je zowel tijdens de zwangerschap als nazorg altijd terecht kan met vragen. Bij alle twee mijn zwangerschappen was ik onder controle van de gynaecoloog maar desondanks kon ik ook altijd bij Duna lus terecht voor vragen en hebben zij de nazorg gedaan. Zelfs toen ik bij mijn 2e zwangerschap twijfelde of de bevalling was begonnen en of het dan al nodig was dat we naar het ziekenhuis moesten kon ik Duna lus benaderen om dit te checken. Edith was snel bij ons thuis en toen we met hoge nood naar het ziekenhuis moesten heeft Edith ons nog naar het ziekenhuis begeleid en pas daar overgedragen aan de verloskundigen/gynaecologen, terwijl we een medische indicatie hadden dus super fijn dat Duna lus ook in deze situatie ons bij heeft gestaan! Alle lof voor deze geweldige praktijk!

★ ★ ★ ★ ★


Carola Riedijk

Ik ben heel erg tevreden over de verloskundigen van deze praktijk.
Ontzettende lieve mensen , zoveel zorg en passie voor hun werk!
Ik zou ze bij iedereen aanbevelen.
Jullie zorg is Top dames!
Annette, Edith en Sanne wees trots op jullie zelf en op jullie werk!
Erg bedankt voor alles!🌹

★ ★ ★ ★ ★


Maroa Almasalma

Wat een geweldige praktijk!!
Ontzettende lieve mensen , zoveel zorg en passie voor hun werk !!!
Wij kijken heel positief terug naar Duna lus met alle hulp , informatie en zorg tijdens onze zwangerschap!!
Bedankt voor alle goede zorgen!

Groetjes Colin , Jenny en baby Emma!

★ ★ ★ ★ ★


Colin Overduin

Ontzettend goede ervaring met Duna Lus, een verloskundige praktijk met kennis, ervaring en goede verzorging. Wat ons voornamelijk is bijgebleven is de betrokkenheid van Duna Lus tijdens onze zwangerschap en de nazorg. Wij vonden het jammer dat de zorg uiteindelijk door het ziekenhuis overgenomen was maar zelf toen stond Duna Lus voor ons klaar voor vragen en waren erg actief om ons op de achtergrond nog te begeleiden.

Dankjewel Annette, Edith en Sanne

★ ★ ★ ★ ★


Tim Ververs

Ontzettend tevreden over de begeleiding die ik twee keer heb mogen krijgen van de verloskundigen van Duna Lus. Zeer vakkundige en lieve dames stuk voor stuk. Ik zou deze praktijk iedereen aanraden!

★ ★ ★ ★ ★


Silke Vermeer

Zeer goede ervaring met Duna Lus. Ze zijn erg betrokken de gehele zwangerschap en staan altijd voor je klaar. Ook de nazorg is erg fijn! Zelfs als je ze nodig/ vragen hebt langere tijd na je bevalling, staan ze voor je klaar. Kortom, het zijn toppers!!

★ ★ ★ ★ ★


Renate van der Hoeven

Ik ben heel erg tevreden over de verloskundigen van deze praktijk. Een persoonlijke benadering en ze staan binnen no-time bij je op de stoep als het nodig is (ook als het alleen voor geruststelling is). Oorspronkelijk wilde ik gaan voor een ziekenhuisbevalling, maar door het vertrouwen in deze mensen toch besloten voor een thuisbevalling. Ook de nazorg heb ik als zeer prettig ervaren. Mensen die hun vak verstaan!

★ ★ ★ ★ ★


Lotte Wesselink

Na mijn verhuizing ben ik na mijn 20 weken zwangerschap terecht gekomen bij Duna Lus.
Wat een fijne verloskundigen! Ik kon met alle vragen terecht en ze denken goed mee. Ik voelde me er erg op mijn gemak. Daarom vond ik het ook zo jammer dat ik uiteindelijk in het ziekenhuis moest bevallen. Tot het eind een heel fijn contact gehad. Ga zo door!

★ ★ ★ ★ ★


Willemieke Verheezen

Wat hebben wij genoten van alle aandacht en zorg door Annette, Edith en Sanne van praktijk Duna Lus. Iedere keer weer wisten ze onze zorgen weg te nemen en hadden ze antwoord op al onze vragen. Wat een geweldige begeleiding kregen wij van begin tot eind! Zeer professioneel en betrokken. Dank jullie wel voor deze mooie ervaring!

★ ★ ★ ★ ★


Anne Hougee

Wat een fantastisch team zijn jullie! Helaas was het geen thuisbevalling, dat had ik graag met jullie willen delen. Toch zijn jullie betrokken gebleven tot het einde. Ik heb een heel fijn gevoel gehad bij jullie. Bedankt!!

★ ★ ★ ★ ★


Esther Hurkmans

Fijne verloskundigenpraktijk!

Ze zijn erg vriendelijk, begripvol en behulpzaam. Tijdens de zwangerschap kun je er altijd terecht met vragen en wordt je goed geholpen. Ze weten veel, leggen alles uit en houden jou en de baby goed in de gaten. Erg goede begeleiding tijdens de bevalling… kortom: echt een aanrader!

★ ★ ★ ★ ★


Rozemarijn Versteeg

Geweldig team! Heel sociaal, zeer geïnteresseerd en niet het gedrag van dit is maar me werk. Gewoon top! Helpen/adviseren je heel graag bij welke vraag je ook hebt. Ik zou ze 100% aanbevelen!

★ ★ ★ ★ ★


Remco Cabri

Een zeer goede ervaring met Dunalus. Ze staan stuk voor stuk altijd voor je klaar, in goede, maar ook in slechte tijden. Zou het zeker iedereen aanraden!

★ ★ ★ ★ ★


Dymph Verheugen

Mijn beide zwangerschappen hebben de verloskundigen van Duna Lus mij geweldige begeleiding gegeven. Ook in de gekte van Corona hebben ze de zwangere en het kindje voorop staan. Jullie zijn top!

★ ★ ★ ★ ★


Melissa Busker

Naar mijn mening de beste verloskundige praktijk in de Hoekschewaard. Wij hadden ons geen betere verloskundige kunnen wensen. Controles en de uiteindelijke (thuis) bevalling verliepen zeer voorspoedig en Edith heeft mijn vrouw er echt goed doorheen geholpen.

★ ★ ★ ★ ★


FJJ